Jolokia - extrémně pálivý popcorn

Jolokia popcorn, tak jsme ve spolupráci s Gaston Chilli zkráceně pojmenovali extrémně pálivý popcorn určený především pro chilli nadšence. 

Velikost balíčku
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
90 Kč / ks 145 Kč / ks od 90 Kč / ks
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu

Jolokia, tak jsme zkráceně pojmenovali extrémně pálivý popcorn určený především pro chilli nadšence. Nápad přišel od chilli guru Gastona (https://www.gastonchilli.cz/), se kterým jsme tuto extra edici vytvořili. Máte se na co těšit!

Doporučujeme chuť popcornu s jolokii vnímat především ústy. V žádném případě nedoporučujeme k popcornu čichat. Chilli paprička Bhut Jolokia Red, která je v popcornu použita, je extrémně pálivá.

Složení: Kukuřice pukancová (67 %), lahůdkové droždí, rafinovaný kokosový olej, sušené chilli - Bhut Jolokia Red(1.3 %), paprika sladká, jedlá sůl (2.5 %), máslové aroma, barvivo E160a.

Alergeny: Může obsahovat stopové množství mléka, celeru a hořčice.

Upozornění: skladujte v suchu při teplotě do 25°C, chraňte před přímým slunečním zářením, po otevření ihned spotřebujte.

Trvanlivost: Minimální trvanlivost je 3 měsíce od data výroby.

Hmotnosti:
- 0.7l - 30g
- 1.5l - 60g

 

Výživové hodnoty na 100g:

Energetická hodnota 2056kj/492kcal
Tuky 29.7g
z toho nasycené mastné kyseliny 12g
Sacharidy 46.5g
z toho cukry  1g
Bílkoviny 9.8g
Sůl  2.6g

 
Země původu: Česká Republika

Kód Kód: 1-007-1 1-007-2 Zvolte variantu
Kategorie: Slaný popcorn
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
E Avatar autora | 5.2.2022
Jako milovník chilli jsem si řekl, že to bude docela zajímavé. A bylo. Chuť je absolutně úžasná, jen ta Jolokia pálí trochu víc, než jsem očekával. Alespoň mi déle vydrží a nesním ho za den jako Cheddar s habañerem. ???? Pokud máte rádi jemnou pálivou chuť, zvažte, jestli tenhle bopcorn překousnete.
5
Avatar autora | 8.1.2022
Tento popcorn není pro slabé povahy, chuťově se, ale jedná o jeden z nejlpších popcornů, který jsem měl kdy možnost ochutnat.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: